Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Power System Instal
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Generator Honda EM 30a
4680 lei
Brand
Em 30a
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
EM30 reprezinta alegerea profesionistilor din domeniile comercial, tehnologie, divertisment, bancar si securitate, care au nevoie de o putere curata si de o functionare continua timp de mai multe ore. EM30 este un generator cu cadru deschis debitand o putere maxima de 3000W.

Generatoarele EM sunt legendare pentru capacitatea lor, puterea pura si timpul de functionare prelungit. Gama EM de la Honda este alegerea profesionistilor in tehnologie, divertisment, banci, securitate, administratia guvernamentala, constructii, servicii de urgenta si salvare dar este utilizat si ca solutie de rezerva pentru acasa.

Caracteristici:

Parte a seriei Honda Gene 21, EM30 3,0 kVA foloseste un alternator de inalta viteza de rotatie, multipunct, care este integrat in motorul propriu-zis. Aceasta tehnologie dezvoltata de Honda reduce greutatea totala, precum si dimensiunile de gabarit, cu 25-50%, prin comparatie cu modelele conventionale similare, facand ridicarea si transportul mai usoare.

Caracteristicile EM30, cu tehnologie cu Cyclo-converter, asigura o electricitate curata, cu distorsiuni minime, chiar in conditii de fluctuatii de sarcina frecvente.

Portabilitatea crescuta a generatorului si puterea de mare calitate generata il fac ideal pentru a alimenta cu energie electrica o gama foarte larga de echipamente electrice domestice sau profesionale (iluminat, unelte electrice, etc.).
Din Gura in Gura